Salis Terra asigura solutii de service si intretinere la nivel national prin echipa sa de ingineri de cea mai inalta calificare. Suntem total la dispozitia clientilor nostri, asigurandu-ne ca solutiile noastre functioneaza la intregul lor potential.

Solutiile noastre de service si intretinere includ:

  
 Consultanta, planificare si instalare


Oferim consultanta clientilor nostri cu privire la amplasarea si specificatiile tehnice necesare spatiului in care vor fi instalate echipamentele. Pentru noi, instalarea nu inseamna doar amplasarea echipamentelor – ne asiguram intotdeauna ca toate componentele sunt complet integrate.


 
 
Training tehnic


Inginerii nostri din teren instruiesc operatorii si supervizorii clientilor, asigurandu-se ca acestia sunt familiarizati cu toate procedurile si aspectele tehnice ale operarii echipamentelor instalate.

 


Controale si intretinere


Toate echipamentele noastre sunt controlate regulat de catre membrii echipei de ingineri. Suntem convinsi ca inspectiile periodice minutioase si masurile de intretinere sunt esentiale pentru asigurarea functionarii optime a sistemului pe o perioada cat mai lunga de timp. Nu doar corectam defecte, inlocuim piese de schimb si instalam up-grade-uri tehnologice, ci si cream un plan de intretinere pe care il actualizam in permanenta, la fel ca si in cazul documentatiei de sistem.

 
Asistenta prin telefon, service pentru piese de schimb si reparatii


Asiguram asistenta prin telefon tuturor clientilor nostri, indiferent de zona in care isi desfasoara activitatea. Ritmul rapid de dezvoltare al industriei, cat si folosirea zilnica a echipamentelor, determina mentinerea constanta a echipamentelor la nivel optim prin integrarea pieselor de schimb. Salis Terra foloseste exclusiv piese de origine controlata si asigura integrarea completa a componentelor individuale, asigurand astfel calitatea cea mai inalta la nivelul intregului sistem. Toate piesele de schimb esentiale pentru solutiile oferite se gasesc in permanenta in depozit, astfel incat putem asigura oricand clientilor intregul portofoliu de produse.

 
Actualizari hardware si software


Inginerii Salis Terra opereaza, la cerere, actualizari de ultima ora ale programelor de operare si ale echipamentelor. Prin acest serviciu, dorim sa pastram solutiile la nivelul ultimelor descoperiri din domeniu, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de nivele constante de performanta ale echipamentelor. Totodata, modernizarile si actualizarile necesare pot fi determinate si in urma controalelor efectuate de inginerii din teren.