Infiintata in 2002, Salis Terra Service se apropie tot mai mult de obiectivele si misiunea pe care si le-a stabilit:

  • sa fie un furnizor de solutii de servicii premium in domeniul automatizarii de numerar in Romania
  • sa fie lider de piata pe segmentul echipamentelor de procesare a volumelor mari de numerar
  • sa fie promotorul produselor de cea mai inalta calitate a partenerilor pe care ii reprezinta pe piata romaneasca de profil.

 

Concentrati pe calitate, studiem in permanenta piata pentru a identifica oportunitatea incorporarii de noi produse si servicii in solutiile pe care le oferim clientilor nostri. Salis Terra se evidentiaza printr-o serie de avantaje: produse si servicii premium, retea nationala de tehnicieni, reputatie ireprosabila si o echipa dedicata de profesionisti.


Principalul nostru partener, pe care il reprezentam in exclusivitate pe piata romaneasca, este Giesecke & Devrient, un gigant mondial in tehnologie infiintat in 1852, cu sediul in Munchen, Germania.
Pe langa relatia speciala cu Giesecke & Devrient, promovam activ produsele partenerilor nostri: Billcon, Geld Bearbeitung Systeme – GBS si Unixfor.
Portofoliul de clienti ai Salis Terra cuprinde diverse banci si institutii financiare, companii de transport valori si cazinouri.


Dezvoltarea Salis Terra se bazeaza pe trei principii fundamentale:

  • cea mai inalta calitate a produselor si a serviciilor
  • echipa tanara si extrem de dinamica
  • respectarea stricta a valorilor pe care si le-a stabilit: orientare catre client, onestitate, personalizare si inovatie.


Dedicarea noastra pentru activitatea pe care o desfasuram ne-a adus in mod constant rezultate de care suntem foarte mandri: numeroase premii, un grad inalt de satisfactie a clientilor, relatii de afaceri extrem de transparente si flexibile cu clientii nostri, moral ridicat al echipei si permanenta dezvoltare de solutii inovatoare, eficiente ca timp si costuri, atat pentru clienti, cat si pentru partenerii nostri.
 

Numeron

BPS 215

BPS 1000

Billcon