Caion (Casion All-in-One)

Numarul tot mai mare de cazinouri creeaza nevoia pentru solutii de procesare de numerar tot mai sigure si performante. Impreuna cu partenerii sai, Salis Terra ofera solutii integrate pentru acest segment cu nevoi specifice.

 

Caion este un terminal self-service creat pentru a diminua costurile proceselor de operare cu numerar. In industria jocurilor de noroc, tendinta este de a inlocui utilizarea numerarului cu carduri sau tichete la jucator. Clientii unui cazinou primesc un card de client de la terminalul Caion si se folosesc de acesta pentru a depune sume in contul individual de jucator. Detinatorul unui astfel de card poate sa joace la orice echipament dotat corespunzator.


Castigurile sunt automat inregistrate pe card sub forma de puncte de credit. La sfarsitul vizitei, jucatorii pot converti toate sau o parte din punctele de credit in bani la terminalele Caion, care le restituie sumele solicitate in numerar. Astfel, se elimina cozile interminabile de la casierie, care nu faceau altceva decat scurtau timpul dedicat jocurilor.


Tichete cu coduri de bare sau vouchere pot fi, de asemenea, convertite la terminalele Caion. Sumele in cash sunt platite in bancnote si monede. In plus, Caion poate fi configurat si pentru a fi utilizat ca punct de schimb valutar. Producator: Giesecke & Devrient