Pe segmentul cardurilor, Salis Terra ofera clientilor sai produse si servicii dezvoltate de Giesecke & Devrient, furnizorul de tehnologie pentru carduri pentru cele mai mari proiecte de plati electronice la nivel mondial. Securitatea si competenta sunt conceptele-cheie ale partenerului nostru in asigurarea solutiilor multifunctionale pentru:

  • carduri de debit/credit
  • genti electronice (ePurses)
  • servicii bancare prin internet si carduri de semnatura
  • carduri Java
  • carduri multifunctionale
     

Aceste aplicatii sunt disponibile pe diferite platforme de operare, cum ar fi STARCOS si JAVA.

G&D furnizeaza carduri inteligente pentru cele mai mari sisteme de telecomunicatii mobile pe baza de card – de exemplu: cartele SIM pentru retelele GSM, pentru sistemele de satelit, precum si cartele SIM pentru operatorii AMPS/GSM, dar si SIM-uri pentru TETRA si carduri USIM pentru sistemele UMTS.


Divizia pentru comunicatii mobile a Giesecke & Devrient ofera solutii SIM pentru servicii de Comert Mobil bazate pe Setul de Aplicatii SIM (SAT), internet wireless si telecomunicatii 3G. Combinand avantajele Java si tehnologiile micro-browser, G&D ofera si solutii mobile de ultima generatie destinate serviciilor cu valoare adaugata de inalta siguranta si managementului ciclului de viata al SIM. Prin sustinerea introducerii rapide a solutiilor securizate de comert mobil, G&D ofera operatorilor sansa unica de a se detasa de competitie si a facilita dezvoltarea de masa a serviciilor oferite.